160503 Wiegand Helmut FLEISCHER logoWiegand-Helmut Fleischer

Consilier județean. Sibiu
Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)

M-am născut cu 40 de ani în urmă în municipiul Sibiu și sunt membru al Forumului German din anul 1990. Sunt inginer economist și economist de profesie, iar din anul 2010 dețin titlul de doctor în economie. La vârsta de 28 de ani am avut onoarea să devin director executiv pe țară a Forumului German și să fiu ales, pentru prima dată, în funcția de consilier județean al Consiliului Județean Sibiu.
În prezent activez ca și manager al mai multor companii și sunt cadru didactic universitar în cadrul Facultății de Inginerie a Universității Lucian Blaga din Sibiu. Mă implic în dezvoltarea județului Sibiu prin atragerea de investitori dar și în calitate de consilier județean a județului Sibiu. Sunt o persoană căreia îi place să colaboreze cu oamenii în vederea găsirii celor mai bune soluții și să preia răspunderea atunci când situația o impune. Consider că județul Sibiu are un potențial deosebit și vreau să contribui la valorificarea acestuia.
Am convingerea că, împreună cu colegii mei din Forumul German, o să identificăm și o să implementăm cele mai bune soluții pentru cetățenii județului Sibiu.