fbpx

Știri

Alegeri locale 05. Iunie 2016. Declatații și fotografii

Publicat la data de: 05/06/2016

Primarul interimar al municipiului Sibiu, doamna Astrid-Cora Fodor a votat la Școala Gimnazială nr. 8 din Sibiu, strada Lupeni.

”Am fost la vot cu convingerea că Sibiul are nevoie de continuitate și stabilitate în administrația locală, că Sibiul are nevoie de un primar echidistant, un primar care este în slujba orașului și nu a unui partid, că Sibiul are nevoie de un consiliu local care susține executivul, care susține proiectele primarului și nu le blochează la comandă. Bineînțeles că am votat cu gândul la acest oraş aparte şi încântător, un oraş puternic dezvoltat economic, cu locuri de muncă pentru fiecare, cu salarii decente, un oraş care şi-a propus în următorii ani să finalizeze reabilitarea tuturor cartierelor, cu locuir de joacă și miniparcuri în acestea, un oraş plin de viaţă, cu activitate culturală şi sportivă intensă, un oraş unde vin anual sute de mii de turişti, un oraş în care, cu toții, indiferent de vârstă să ne simţim bine şi să ne simţim acasă”

[Astrid-Cora Fodor]

Candidatul FDGR pe poziția nr 1 la Consiliul Județean, domnul Paul Jürgen Porr  a votat la secția de la Școala Gimnazială nr. 4 din strada Spartacus.

”Am votat cu capul și cu inima”

[Paul Jürgen Porr ]