fbpx

Știri

Comunicat de presă. Astrid-Cora Fodor.

Publicat la data de: 06/06/2016

KURZ AFMulțumesc sibienilor pentru acest vot de încredere. Este o onoare pentru mine și pentru colegii din Forumul Democrat al Germanilor din România să continuăm alături de Sibiu, investiți cu încrederea unei comunități puternice, care știe ce vrea. Spre deosebire de multe orașe din țară, Sibiul nu își caută acum identitatea și drumul spre dezvoltare, ci are direcția bine stabilită și are ambiții mari. Orașul are un întreg portofoliu de proiecte și sunt bucuroasă că pot contribui la realizarea acestora, împreună cu Consiliul Local și bineînțeles cu sprijinul echipei din Primăria Sibiu și din Serviciile Publice.

Proiectele din platforma mea electorală nu vor rămâne doar promisiuni de campanie, ci le voi implementa punct cu punct, pe termen scurt, mediu și lung. Cunosc foarte bine prioritățile orașului și spun acest lucru pentru că platforma mea de  proiecte am alcătuit-o împreună cu dumneavoastă, sibienii. Prin votul dumneavoastră ne-ați responsabilizat să continuăm investițiile în infrastructură, în școli și în sănătate, dar și în cultură, sport și agrement. Sunt pregătită ca în următorii patru ani să implementăm proiecte importante pentru oraș și de aceea vă mulțumesc pentru încrederea acordată prin vot. 

Un obiectiv important pentru mine îl anunț de pe acum: Primăria Sibiu se deschide spre comunitate. Invit ONG-urile, asociațiile comunitare și toți cetățenii să ne fie alături în toate aceste proiecte, sesizându-ne problemele, dar sprijinindu-ne și în găsirea soluțiilor. Așa cum am afirmat în campanie, doresc să am în comunitatea sibiană nu doar beneficiarul serviciilor prestate, ci partenerul cu care ducem Sibiul mai departe. 

.

[Astrid-Cora Fodor, primarul municipiului Sibiu]