fbpx

Știri

Mesajul dlui Robert Krafft, candidatul FDGR la Primăria orașului Cisnădie

Publicat la data de: 27/07/2020

Doamnelor și domnilor / dragi prieteni!

Este o mare onoare să fiu astăzi aici, #împreună cu dvs! Mulțumesc FDGR pentru încrederea acordata.

E sunt din Cisnădie, unde m-am născut, am copilărit și am mers la școală. Trăiesc in CISNADIE împreună cu familia mea pentru că CISNADIE #eAcasă.

M-am format într-un domeniu tehnic, care presupune rigoare, precizie, planificare, organizare și viziune. Lucrez de mulți ani pentru o corporație prestigioasă, sinonimă cu calitatea germană, BMW.

Orașul meu, CISNADIE, este un oraș cu o comunitate în creștere. Este un oraș primitor și călduros, care îmbrățișează toate categoriile de vârstă, sociale și culturale, pentru care trebuie să asigurăm condiții mai bune de viață.

Cred într-o administrație corectă și profesionistă, aflată în slujba cetățeanului și care lucrează pentru întreaga comunitate.

Cred în disciplină, în legi și în reguli care asigură funcționarea coerentă a instituțiilor publice.

Viziunea mea este să fiu furnizorul soluțiilor pentru o calitate a vieții mai bună pentru cei care trăiesc, lucrează, cresc și se joacă aici. De aceea, planul meu pentru Cisnădie este următorul:

1 . Mai multi bani la bugetul local
Se va rezolva prin cel putin 2 cai :
Extinderea parcului industrial , intentionam sa aducem investitori . Prin crearea de noi locuri de munca , vom putea obtine mai multi bani la bugetul local .astfel vom asigura fondurile nec pentru cresterea niv de trai al locuitorilor

-prin accesarea de fonduri europene cu proiecte bine gandite si executate care saraspunda nevoilor comunitatii.

  1. Investiții sociale în Cartierul arhitecților.

Un cartier în plină dezvoltare are nevoie de străzi mai bune și soluții pentru circulație, dar și de o ofertă de servicii sociale pentru familiile cu copii: adică școală, grădiniță, locuri de joacă.
Vom incerca rezolvarea unor probleme cronice ale acestui cartier, cum sunt cele privind serviciile de apă-canal, printr-un dialog constructiv cu dezvoltatorii imobiliari din această zonă. Nu există problemă care să nu aibe o soluție, atâta vreme cât există voință și BUNA-VOINTA, dar și expertiza tehnică necesară și știința managementului de proiect.

  1. Investiții sociale în Cisnădioara.

Cisnădioara așteaptă de decenii introducerea apei și canalizării precum și asfaltarea străzilor. Este timpul să ne suflecăm mânecile și să ne apucăm de treabă. Totodată, să ne aducem aminte că Cisnădioara are niște rădăcini istorice de aproape un mileniu. Vom face demersurile necesare pentru includerea unor monumente ale orașului în patrimoniul UNESCO. Deasemenea, îmi propun să reabilităm multe dintre clădirile vechi și monumentele istorice prin accesarea de fonduri europene și granturi din Spațiul Economic European