fbpx

Știri

Gabriel Tischer: Consiliul Județean are rolul de a uni comunitățile

Publicat la data de: 09/09/2020

Suntem în campanie electorală! Pentru mine, în calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Sibiu, de cetățean și cap de familie, sunt 30 de zile de provocări, în care va trebui să găsesc cele mai bune căi de a mă exprima în fiecare dintre ele și în toate în același timp, astfel încât voi, cei care veți hotărî prin votul democratic din 27 septembrie, să vedeți în mine omul alături de care viața înseamnă un pas înainte! Voi aveți dreptul de a fi liberi și fericiți, eu am obligația de a demonstra #realitatea acestui vis!

Știu frământările voastre și știu că vă doriți, mai presus de toate, să aveți #încredere în cei pe care îi alegeți să vă conducă destinele, să aveți #certitudini, să aveți #convingerea că munca #împreună e soluția pentru un viitor mai bun pentru familia voastră în primul rând și pentru colectivitate!

Nu vă spun că se poate, vă spun că trebuie!

Nu vă fac promisiuni în care nu cred, vă spun că fără voi nu se poate!

Împreună cu echipa de consilieri ai FDGR, vin în această competiție electorală cu un proiect complex de dezvoltare economico-socială a județului, cu obiective clare pe fiecare din direcțiile importante: industrie și servicii, agricultură și dezvoltare rurală, turism, sănătate, educație și învățământ, asistență socială, patrimoniu și cultură, infrastructură, familie – recreere – sport, mediu.

Rolul cel mai important pe care trebuie să și-l asume Consiliului Județean este acela de a uni comunitățile județului, obiectiv realizabil: 

printr-un sistem social și de sănătate funcțional;

un sistem educațional performant, de nivel european;

printr-o strategie coerentă de atragere a marilor investitori naționali și internaționali, care să genereze locuri de muncă sigure și remunerate adecvat;

o rețea modernă, sigură și rapidă de drumuri;

prin promovarea culturii, a patrimoniului, a valorilor și a tradițiilor locale;

prin susținerea turismului local și promovarea lui la nivel național și internațional;

prin preocuparea constantă pentru mediu;

prin digitalizarea proceselor administrative, în sănătate și în educație;

printr-un parteneriat dinamic continuu cu societatea civilă, mediul academic și mediul economic.

Pentru viitorul în care să credem! #împreună!