fbpx

Știri

Interviu Tribuna: Astrid Fodor, omul de dincolo de funcția publică: „Trăiesc după reguli pe care mi le-am impus din tinerețe: autodisciplină, planificare, ordine și curățenie”

Publicat la data de: 09/09/2020

Una dintre cele mai cunoscute persoane publice din Sibiu, primarul Astrid Fodor, dezvăluie într-un interviu pentru Tribuna, o latură mai puțin știută a sa, omul Astrid Fodor. Mărturisește că este o persoană exigentă, ordonată și cu un program planificat. Puținul timp liber și-l petrece cu cei dragi. Iubește Sibiul, în care s-a născut, a crescut și a învățat.

Și-a crescut singură cei doi fii, unul elev și altul student, a fost exigentă și cu grijă pentru educația lor, dar acest lucru le-a prins bine. Energia și puterea de muncă crede că le-a moștenit în parte și de la mama sa. Nu este o feministă, dar e bucură de faptul că în Primăria Sibiu, începând cu mandatele președintelui Klaus Iohannis, femeile au început să dețină jumătate din funcțiile importante.

– Sunteți deja de ani buni o persoană cunoscută, una dintre foarte puținele femei primar de municipiu din România. Cum este Astrid Fodor omul?

Astrid Fodor: Sunt o persoană absolut obișnuită, cu familie și prieteni, cu treburi de zi cu zi. Am fost și continui să fiu organizată și în viața personală și îmi place să planific lucrurile, dar nici nu ocolesc spontanul, sarea și piperul zilelor obișnuite. În familie mă simt cel mai bine, iar timpul petrecut cu prietenii este relaxarea de care am nevoie pentru a-mi reîncărca bateriile. Îmi place să călătoresc, dar pentru perioade scurte. E firesc să iubesc timpul meu personal, dar la fel de mult îmi place să lucrez la Primărie, împreună cu echipa mea, colegi din Primărie și serviciile publice, la care țin foarte mult. Faptul că sunt primarul Sibiului mă motivează şi mă obligă constant. Niciodată nu m-am pus pe un piedestal şi  nu m-am considerat altceva decât un om care serveşte intereselor comunității, ale cetățenilor.

Citește continuarea pe www.tribuna.ro