fbpx

Știri

Gabriel Tischer: Când iubești Sibiul, nu e greu să faci legături cu oamenii

Publicat la data de: 22/09/2020

Când iubești Sibiul, nu e greu să faci legături cu oamenii. Să afli ce îi preocupă, ce frământări au, ce nevoi și ce dorințe de viitor îi ambiționează, astfel încât să concepi o strategie care să reprezinte interesele cetățenilor în toate domeniile esențiale care le pot asigura o viață decentă, cu perspective realiste de viitor.

O funcție publică presupune renunțarea la confortul existențial și asumarea unui alt destin, spre binele celorlalți, pentru că aceasta este însăși esența democrației. A conduce destinele unui județ cum este Sibiul, unul dintre cele mai bogate în resurse din România, presupune a realiza o punte culturală, istorică, socială și economică între moștenirea trecutului, prezentul marcat de profunde frământări și viitorul pe care să îl construim împreună.

Acesta este cuvântul care leagă întreaga viziune a FDGR în ceea ce privește soarta acestei colectivități, acesta este scopul pentru care trebuie să continuăm să dezvoltăm județul în stilul eficient promovat de administrația Bottesch – Iohannis, alături de doamna primar Astrid Fodor, acesta este obiectivul nostru, al tuturor cei care locuim aici, de a câștiga un loc binemeritat pe harta Europei moderne. 

O responsabilitate uriașă pe care trebuie să ne-o asumăm la nivel de colectivitate ca pe o condiție obligatorie a unei evoluții durabile și sustenabile.

Citește continuarea articolului pe tribuna.ro