fbpx

Corina Bokor

Consilier local al Municipiului Sibiu
Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)

Mă numesc Corina Bokor și sunt de profesie inginer, absolventă a Facultății de Inginerie a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

Sunt membru al Forumului Democrat al Germanilor din România din anul 1992, iar în perioada 2012 – 2014 am reprezentat Forumul din poziția de consilier local. Apoi, timp de 2 ani, am fost consilier local cu atribuții din viceprimar. În 2016, după alegerile locale, am devenit viceprimar al municipiului Sibiu prin votul consilierilor locali și am continuat să colaborez îndeaproape cu doamna primar Astrid Fodor.

Consider această poziție onorantă și am fost și sunt conștientă de responsabilitatea pe care o am față de sibieni. M-a motivat această responsabilitate și în toate proiectele pe care le-am derulat împreună cu doamna primar Fodor am urmărit să ne ținem promisiunea față de cei care ne-au votat, adică să și realizăm proiectele propuse. Am continuat astfel viziunea pe termen mediu și lung a FDGR și am venit cu proiecte noi, care să răspundă nevoilor și dorinței tuturor sibienilor ca orașul lor să rămână dinamic și viu.

Îmi doresc să fac parte în continuare din echipa care va continua aceste proiecte pentru oraș. Nu vorbesc numai de educație, sănătate și infrastructură, nevoi de bază, ci și de mobilitate, sport, agrement și cultură pentru că Sibiul este un oraș viu și plăcut locuitorilor săi.

Sper ca sibienii să ne acorde prin votul de încredere oportunitatea de a duce Sibiul mai departe, în ritmul și în modul său unic de a se dezvolta respectându-și istoria și identitatea, dar mereu deschis spre nou.