fbpx

Ladislau Ciocan

Candidat la funcția de Consilier județean. Sibiu
Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)

Sunt membru al Forumului Democrat al Germanilor din Mediaș din anul 2015. Doi ani mai târziu am devenit membru în comitetul de conducere, iar în momentul de față sunt președintele acestei asociații a minorității germane din Mediaș.

M-am născut în data de 20 iunie 1987, la Mediaș, din tată maghiar și mamă săsoaică. Am urmat cursurile școlii Herman Oberth și St.L. Roth din Mediaș, cu predare în limba germană. În perioada 2006-2011 am studiat la Facultatea de Geografia Turismului Sibiu, obținând diploma de master în Turism și dezvoltare regională. Din anul 2009, lucrez în domeniul turismului, la început pe postul de recepționer, apoi marketing manager, manager de hotel, iar în prezent dețin o firmă de turism care oferă servicii de cazare și excursii tematice în zona Transilvaniei. Consider că punctele mele tari sunt sinceritatea, seriozitatea, ambiția, disciplina și respectul.

Prin implicarea mea în viața politică locală îmi doresc să ajut comunitatea, iar împreună cu toți colegii mei sa ajutăm la dezvoltarea regiunii într-o zonă cu adevărat europeană. În acest mandat mă voi concentra în special pe problemele legate de turism, cultură și economie, dar voi susține în permanență proiectele bune legate de educație, sănătate, social, infrastructură, mediu si sport.