fbpx

Paul Kuttesch

Candidat la funcția de Consilier Local al Municipiului Sibiu
Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)

Am învățat si am studiat în Sibiu, în cadrul Facultății de Științe Economice Lucian Blaga Sibiu. Sunt tatăl mândru al unei fetițe de 6 ani și iubesc natura si mediul înconjurător. Sunt pasionat de plimbările cu bicicleta, pescuitul și drumețiile pe munte.

Pun în practică valorile cu care am crescut în casă: corectitudine, punctualitate și echitabilitate.

Sunt pasionat de plimbările cu bicicleta, pescuit și drumeții pe munte.

Lucrez de 14 ani pentru una dintre cele mai mari firme Germane fabricante de scule de mână, dispozitive industriale și auto, firmă ce este lider mondial în acest domeniu, unde profesez ca și director de vânzări  pentru 23 de tari din Europa de Est. Acest lucru mi-a dat ocazia să vizitez nenumărate orașe și capitale europene.

Sunt mândru ca sunt Sibian și vreau să contribui prin experiența mea de manager acumulată în cei 14 ani de activitate economică la ridicarea nivelului de trai a locuitorilor din Sibiu prin remodelarea anumitor aspecte care țin de: mediul înconjurător, factori economici, transport public, sănătate si desigur turism.

Consider că principalele atuuri ale Sibiului sunt turismul urban și rural precum și poziționarea sa centrală, care îl poate transforma într-un important nod comercial, atât pentru desfacere cât și pentru atragerea de târguri naționale și internaționale de diferite profile.