Arnold Klingeis cropped red border LOGO diacriticeArnold Günter Klingeis

începând cu alegerile din 2008, și până în 2016 a fostprimarul orașului Avrig din partea:

Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR)

În prezent este propunerea FDGR pentru funcția de Viceprimar a orașului Avrig.

.

M-am născut în 15 noiembrie 1978, la Avrig, într-o familie modestă de sași ardeleni. Formarea profesională am început-o la Școala Germană din Avrig în 1985, ca mai apoi, în 1989, să mă transfer la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din localitate. Am urmat ulterior decizia familiei mele de a pleca în Germania. Ajuns aici, am studiat Turismul și Managementul Hotelier în orașul Heidelberg, specializare care a contribuit activ în cariera mea.

După o perioadă de 14 ani, cu dor de această zonă, m-am întors în România.
În primăvara anului 2008, am devenit membru FDGR Avrig și, din această poziție, am avut onoarea de a fi desemnat candidat din partea Forumului German la alegerile pentru Primăria orașului Avrig. De atunci, conduc destinul localității mele natale, reușind în opt ani de mandat să accesez o serie de programe naționale și europene prin care au fost realizate proiecte de infrastructură, sportive, culturale, educative și în sănătate, precum și înființarea unor servicii de larg interes comunitar.

Pentru o mai bună administrare a sectorului public, am urmat cursurile Facultății de Științe Politice, Relații Internaționale și Studii de Securitate, din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, pe care am absolvit-o în 2013.
Sunt pasionat de inovație și apreciez calitatea în toate formele ei. Am principii și valori puternic ancorate în loialitate și corectitudine. Sunt căsătorit cu Mihaela și am doi copii, Astrid și Christoph, care mă susțin în toată activitatea mea. Îmi place muzica clasică și retro, iubesc animalele și natura în toată manifestarea ei.

Astăzi, în calitate de candidat oficial al FDGR Avrig pentru alegerile locale din acest an, port o însemnată responsabilitate, aceea de a continua să aduc Avrigul pe un drum drept, prosper și sustenabil.

.

.

Contact:

web: www.arnoldklingeis.ro

 

logo-ak-si-inima

Facebook LOGO

fam-klingeis