Sibiu, oraș model, al proiectelor de succes

Dragi sibieni,

În calitate de primar al municipiului Sibiu, împreună cu colegii din Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) care candidează pentru funcțiile de consilieri locali, vă prezint propunerile mele concrete pentru dezvoltarea Sibiului în următorii 4 ani.

Continuăm astfel strategia de dezvoltare a orașului pe termen lung, garanția pe care o oferim pentru realizarea acestor proiecte stând în cele realizate deja.

O condiție esențială pentru concretizarea acestor obiective este sprijinul în Consiliul Local din partea unei echipe cât mai numeroase de consilieri locali FDGR. Cu experiența și susținerea acestora, știu că vom putea implementa aceste investiții.

3 principii generale pentru un program de succes:

  • Beneficiul pe care un proiect îl aduce sibienilor și Sibiului, prin creșterea calității vieții
  • Fezabilitatea proiectelor propuse, având experiența în administrație pentru a discerne
  • Gestionarea cu responsabilitate și eficacitate a resurselor financiare ale orașului
FDGR
2024

Ce ne propunem

Platforma noastră electorală pentru următorii 4 ani este alcătuită din proiecte concrete, fezabile, sustenabile, orientate spre un Sibiu al viitorului, plăcut locuitorilor, atractiv și stabil pentru investitori și o destinație turistică și culturală de top.

Invitația mea pentru dumneavoastră:

Această platformă nu este definitivă. Vă invit și pe dumneavoastră să vă implicați și să ne sugerați proiecte necesare cartierului în care locuiți sau orașului în general pe impreuna@forumulgermansibiu.ro sau folosind formularul de mai jos.

Prioritizează investițiile din Sibiu în următorii patru ani!

Invitația noastră pentru dumneavoastră:

Această platformă nu este definitivă. Vă invit și pe dumneavoastră să vă implicați și să ne sugerați proiecte necesare localității în care locuiți sau orașului în general pe impreuna@forumulgermansibiu.ro sau folosind formularul de mai jos.

    Acest site este protejat de reCAPTCHA, de politica de confidențialitate Google și se aplică termeni și condiții de utilizare.